Nicolai Højgaard om PGA Championship, sorte kugler og LIV Golf

I denne uge spilles herrernes anden major i sæsonen, når PGA Championship spilles på Southern Hills i Oklahoma. Du kan høre fra Nicolai Højgaard om hans forberedelser, Tiger Woods, sorte kugler og LIV Golf. Phil Mickelson er forsvarende vinder, men han har siden sidst meldt afbud til turneringen, og det sker i ugen, hvor den uofficielle biografi om ham udkommer.

Vi melder om breaking news og en dansk kvalifikation til US Women’s Open.

Det var en sjælden stille dansk uge på den store golfscene, så vi fokuserer i stedet på PGA Tourens holdning til Greg Normans Saudi-finansierede turneringer, og så finder vi også tid til at opdatere dig på Ryder Cup og golfugen der gik ude i verden.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med shapingnewtomorrow.dk og www.golfexperten.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *