Respekt, Thomas Bjørn – den “gamle” kan endnu

Vi fik ingen Dannebrog i top 10 denne uge på de største tours trods masser af danskere i aktion. Til gengæld viste Thomas Bjørn, at klasse ikke fornægter sig, og derfor stiller vi skarpt på dansk golfs absolut største navn. Vi zoomer ind på overskrifterne i Bjørns karriere, og Amstrup quizzer Hartø i Thomas Bjørn trivia.

Tiger Woods og Phil Mickelson skaber igen overskrifter forud for PGA Championship der spilles om mindre end tre uger, vi gennemgår hvordan det gik de øvrige danskere, der var i aktion på verdens største golftours, og vi taler om Jon Rahm, der er på jagt efter at generobre førstepladsen på verdensranglisten.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med shapingnewtomorrow.dk og www.golfexperten.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *