Marcus Helligkilde: “Jeg har det kke så godt som jeg gerne vil have det”

Golf skal være sjovt. Det er Marcus Helligkildes mantra. Men i den forgangne uge var golf ikke sjovt for den unge dansker, der blev samlet vinder af Challenge Touren sidste sæson. Vi har talt med Marcus om op- og nedture, hvad Marcus gør for at gøre golf sjovt, og hvad der skete i sidste uge.

Den første spiller har bedt om lov til at stille op på Greg Normans Saudi-finansierede tour, vi stiller skarpt på DP World Tour, der var tilbage i Europa, og vi tager en status på hvordan det gik de rigtig mange danskere der var til start på de bedste tours i verden.

Til sidst har vi kort nyt med bl.a. Mark Calcavecchia, Tiger Woods og et par danske drenge, der skal spille med om Arnold Palmer Cup senere på året.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med shapingnewtomorrow.dk og www.golfexperten.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *