Jordan Spieth is back, baby!

Jordan Spieth er tilbage! Selv med en mærkværdig prøvesvingsrutine og en iskold putter, så lykkedes det igen for den populære amerikaner at sikre sejren ved RBC Heritage efter omspil mod Patrick Cantlay. Vi stiller skarpt på Spieth og ser på hvorfor vi lever og dør lidt med hvert slag han slår.

Vi kigger også til Emily Kristine Pedersen og Nicole Broch Estrup på LPGA på Hawaii, og så ser vi frem til at have hele 11 danskere med i Spanien på DP World Tour i denne uge. Desuden er der dugfrisk nyt om Amalie Leth-Nissen, der igen vandt en stor international junior-turnering.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med shapingnewtomorrow.dk og www.golfexperten.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *