Masters: “Kedelige” Scottie stjal Tigers comeback

Det var Tigers torsdag, men resten af ugen tilhørte verdens lige nu, uden sammenligning, bedste golfspiller, Scottie Scheffler. Den 25-årige amerikaner tog karrierens første major som foreløbig kulmination på en stime, hvor han har vundet 4 af sine sidste 6 turneringer.

Det blev også en uge, hvor Tiger Woods gjorde comeback, hvor Rory McIlroy fik sit bedste Masters-resultat, og hvor ikoniske Augusta National igen gav os uforglemmelige slag, fantastiske øjeblikke, knuste drømme og golf fra allerøverste hylde. Vi vender det hele i denne dagen-derpå-udgave efter årets første major.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med shapingnewtomorrow.dk og www.golfexperten.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *