Brandvarme Nanna er favorit til årets første major

Nanna Koerstz Madsen tog endnu et kæmpe resultat på LPGA Tour med en andenplads ved JTBC Classic. Nanna tabte på andet omspilshul, men det ændrer ikke på, at Nanna er brandvarm inden årets første major.

Rasmus og Nicolai Højgaard var begge til start i den “lille” PGA Tour turnering, og her sluttede Rasmus i top 10 efter tre forrygende runder i træk, og så har vi en ny verdens-etter, da Scottie Scheffler på ingen tid har kæmpet sig helt til tops med tre sejre.

Vi kigger også til de øvrige danskere ude i verden, vi ser frem imod årets første major hos kvinderne, og så kommer Phil Mickelson til at misse Masters for første gang i 28 år.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med shapingnewtomorrow.dk og www.golfexperten.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *