Hvad nu, Phil Mickelson?

Først kom Phil Mickelson med en udtalelse/sygemelding/undskyldning. Samtidig talte PGA Touren til sine medlemmer og et par dage senere kom der et svar fra Greg Norman og hans venner i Saudi-Arabien.

Nicolai Højgaard fik ikke den PGA Tour debut han havde håbet på ved The Honda Classic. Hvorfor er det at det er så svært for danskerne i USA? Vi ser på Nicolais debut i en turnering, hvor Daniel Berger satte en fem slags føring over styr, og så tager vi desuden et kig på hvordan det er gået danskerne ude i verden. Vi runder også den levende legende Miguel Angel Jimenez, der lavede ikke én men hele to hole in ones den forgangne uge!

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med shapingnewtomorrow.dk og www.golfexperten.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *