Det regnede med øl i ørkenen + interviews med Nicolai Kristensen og Smilla Sønderby

Det ikke bare regnede i ørkenen. Det stod ned i stænger. Øl, vand, sprut og sodavand fløj fra tribunerne. Waste Management Phoenix Open leverede, og det legendariske hul 16 på TPC Scottsdale eksploderede, da vi fik ikke bare én men hele to hole-in-ones.

Ras Al Khaimah Classic blev lige nøjagtig ikke en klassiker, og kun tre af de ti danskere klarede cuttet. Til gengæld fik Smilla Sønderby en flot debut på Ladies European Tour i Kenya, og Nicolai Kristensen høstede en topplacering, da Challenge Touren startede sin sæson i Sydafrika med tre danskere i feltet. Du kan høre fra de to danskere her i udsendelsen.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med shapingnewtomorrow.dk og www.golfexperten.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *