Premiere – Verdens bedste Jeff Winther

Velkommen til premieren på Golf Showet med Andreas Hartø og Søren Amstrup
En ugentlig podcast til dig, der – ligesom os – elsker golf.
Verdens bedste Jeff Winther fik endnu et topresultat i Abu Dhabi, hvor vi fik syv af otte danskere med ind i weekenden. Hartø fortæller om sin tidligere room mate Thomas Pieters, der vandt sin første Rolex Series turnering. Amstrup klokker i quizzen, og I USA måtte vi google navnene i søndagens førerbold. Verdensetteren Jon Rahm gav sin uforbeholdne mening om setup’et til kende, og så vandt Hudson Swafford sin tredje sejr. På LPGA Touren fik vi et mikro dansker-dong, da Danielle Kang tog sejren.
Til sidst i udsendelsen giver vi vores 2022-forudsigelser, når vi laver en tip 13.
Golf Showet er bragt i samarbejde med www.golfexperten.dk og shapingnewtomorrow.com og er produceret af Qvortrup Media.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *