Afsnit 50 – on location på Final Stage. Hør fra Axelsen, Bring og Poke.

Jubilæumsafsnit nr. 50!
Amstrup er on location på Final Stage på tourskolen.

Fire danskere har spillet sig videre ved Final Stage på DP World Tours tourskole. For to af dem har det en særlig betydning, da de ikke havde en kategori i forvejen. Der resterer stadig to runder af tourskolen, og vi har lige nu tre danskere i top 10. Der er DP World Tour kort til top 25 efter sjette runde på onsdag.

Vi har reaktioner fra Poke, Bring og Axelsen.

Emily Kristine Pedersen spillede sig like akkurat ind i top 80 på LPGAs rangliste og holder dermed sin status for det kommende år. Rasmus Højgaard sluttede skidt af i Sydafrika men kravlede alligevel op på ranglisten og er klar til sæsonfinalen i Dubai denne uge.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med shapingnewtomorrow.dk og www.golfexperten.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *