Tour-skole, Challenge Tour-finale og Joachim B. Hansen om når frygten tager over

Joachim B. Hansen og Lucas Bjerregaard skal spille Final Stage på tourskolen, der starter i næste uge. Det står klart efter det ikke lykkedes for de to danskere at komme ind i top 117 på DP World Tour rankings. Vi har talt med en hudløst ærlig JB om frygten, om at flygte fra det svære og om hvad der har kostet i denne sæson.

Hele 12 danskere er til start i denne uge på Second Stage af tourskolen i Spanien, og så er der ligeledes finale på Challenge Touren i denne uge, hvor Nicolai Kristensen har mulighed for at spille sig ind i top 20 og tage et kort til DP World Tour og dermed gøre Oliver Hundebøll og Martin Leth Simonsen selskab.

Vi når også en tur rundt om kloden og ser på hvordan det ellers er gået i en lidt stille uge i golfens verden.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med shapingnewtomorrow.dk og www.golfexperten.dk.

Brug koden “FRESHGOLF” på www.hellofresh.dk og spar op til 765 kr. på dine fire første måltidskasser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *