Historisk sæson – de fem Challenge Tour kort gik til fem danskere efter stort drama

Ecco Tourens finale på Møn fik en dramatisk afslutning. Det endte for første gang nogensinde med fem danske navne på de fem Challenge Tour kort, men det sidste putt i finalerunden vendte op og ned på fordelingen, og et af kortene skiftede ejermand.

Hør fra Hamish William Brown og Sebastian Friedrichsen i ugens afsnit.

Jeff Winther var tilbage på Mallorca, hvor han vandt sidste år. Dér er han tydeligvis tilpas, og han hentede igen et stort resultat på DP World Tour. Højgaard-tvillingerne var med fremme igen, Joachim B. Hansen og Lucas Bjerregaard missede weekenden, og så var de bedste danske damer i ilden i både Korea og Indien.

Til sidst tager vi en tur jorden rundt og ser på ugen der er gået i golfens forunderlige verden.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med www.golfexperten.dk og shapingnewtomorrow.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *